Pieni hammaslääkäri pelko.

Mielessä myllertää omalla tavallani.!!! kerroinkin hammaslääkäri pelostani. Nyt on tosiaan viikon sisään käyty parikin kertaa hammaslääkärillä, ja ekalla kerralla sain kaksi 10 pv:n antibiootti kuuria suussa olleeseen paiseen takia, ja joka myös samana iltana puhkesi kun kuurit olin aloittanut. Lääkekuuri on onneksi hyvin tehonnut ja auttanut.


Toisella kertaa sitten vain kuvattiin, että miltä leuassa näyttääkään paiseen/patin kohdalla. Samalla toki hammaslääkäri sai katsoa paise kohtaa paremmin, ja jatkoa muutenkin. Joten ainakin tällä hetkellä tullaan yhdet juuret poistamaan, mikä on hyväkin kaikin tavoin. Toki paikkausta tullaan myös jossain vaiheessa tekemään.

Itselläni on myös pari ns hullunkurista tapaakin, kun istun hammaslääkärin tuolissa. Olen jo noin 15 vuotta puristanut aina oikeaa peukaloani vasemmalla kädellä, sekä viime vuosina on tullut myös se että pidän silmät kiinni. Joten olen täysin kuulon ja tunto aistien varassa, että mitä suussa tehdäänkään.

Kaikesta huolimatta olen silti urhoollisesti aina käynytkin, että saisi kaikki pidettyä kunnossa. Vaikka nyt onkin ollut vähän takapakkia suun terveyden osalta. Mutta on kyllä todella laittanut tajuntaan sen, että kuinka tärkeää hammashoito on kaikin tavoin. Oma terveys on todella tärkeätä, jo suunkin osalta.

Kommentit