Utajärvi: Rokua Health & Spa hotel


Osoite:
Kuntoraitti 2
91670 Rokua
Nettisivuille pääset tästä.

Tämän postauksen kuvat on tullut otettua useammalta kerralta pitkin vuotta 2017. Muutaman kerran on tullut käytyä vain uimassa kylpylässä, joka on avoinna kaikille. Pari tuntia menee kyllä hujauksessa, vaikka allas osasto ei olekkaan niin hirveän iso. Mutta uida saa kyllä hyvin.

Muuten ei ole tullut käytettyä hotellin palveluja, kylpylää lukuun ottamatta. Mutta on kyllä tullut ajatuksiin, että täytyy joskus vielä testata hotelli sellaisenaan, kaikkine palveluineen.
Lasten leikkipaikka on kanssa ollut vierailuilla todella mieluinen, jossa on oma aikansa aina mennyt.Paikka onkin ihanasti mäntymetsän ympäröimä, jossa on todella hyvät ulkoilu maastot.Oman vähäisen kokemuksen perusteella on kyllä todella käymisen arvoinen paikka, jossa kyllä viihtyy. Tosin oma auto on suotavaa, kun on kaukana kaikesta, ja julkinen liikenne takseja lukuunottamatta ns olematon.

Jos joku teistä ihanista lukijoista on vieraillut paremmin täällä, niin mieluusti kuulisin kokemuksia.

Kommentit

 1. Näyttää hyvin siistille paikalle :)

  VastaaPoista
 2. Nayttää mielenkiintoiselta paikalta. Ihan pienenä vinkkinä, että jos kuvat olisivat hieman isompi kokoisia, näkisi niistä selvemmin yksityiskohdat, jotka usein ovat juuri tälläisissä jutuissa niitä mielenkiintoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä vinkistä. Täytyy jatkossa muistaa. :)

   Poista
 3. Muutama vuosi sitten tuli yövyttyä pari yötä Rokualla, ja todellakin voin suositella hotellia, vaikka onkin vähän kaukana kaikesta, mutta ainakin itselle kaukainen sijainti mahdollisti kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja ulkomaailman unohtamisen - helpommin mitä ison kaupungin sykkeessä sijaitseva hotelli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla hyvästä kokemuksestasi. :)

   Poista
 4. Harrastsmma kotimaan matkailua paljon, tuo voisi joskus olla hyvä lomakohde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin poiketa, jos lähellä kulkee.

   Poista

Lähetä kommentti