Touhuja sekä kuulumisia, ainakin pienesti.!

7.6.2018
Ulkoilua leikkipuistossa pienten eväiden kanssa, hyvää kotiruokaa ja luonnonkukkien ihastelua.!

Päivät meillä kuluu aika hyvin ulkona sekä leikkipuistossa olessa, hyötyliikuntaa tulee väistämättä kun autottomina kuljetaan jalkaisin joka paikkaan, helppoa kotiruokaa tehden ym. On sitä myös kouluterveys tarkastuksessa käyty (kaikki on kunnossa ja omilla käyrillä mennään) ja muita varmoja suunniteltuja juttuja nyt vaan odotellessa. Kirjoja on nyt tullut extra vähän avattua sekä luettua, kun hyvät kelit on suosineet ulkona niin hyvin. Vaikka nyt onkin lämpötilat olleet viileämmät sekä on myös hyvin tuullutkin ns kylmästi.

Toki toisinaan tuleekin mietittyä postauksia, mutta onneksi nyt tulee aika hyvin extempore kirjoitettua. Vaikka kesän tulevista touhuista onkin jo jokunen postaus odottamassa. Ja ovat vain otsikoitu ym :) Toisinaan sitä kumminkin jää miettimään, että mitä sitä oikein kirjoittaisikaan. Mutta kuten olen ennenkin todennut samaa, niin en ota mitään stressiä. Blogini kun on ns päiväkirjamainen, ja teen sitä omaa juttuani.

Muuten aijotaan kyllä todella nauttia kesästä ihan täysin. Ja sitähän saattaa kulkiessa tulla myös jotain yllättävääkin vastaan, josta oikein mielellään sitten kertookin eteenpäin. :)

Joten ei meillä tämän kummempaa olekkaan sitten tapahtunut. Joten jatkoa odotellessa. :)

Kommentit

  1. Normiarki on parhautta. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkein parasta. :) Ihanaa viikonloppua teillekkin.! :)

      Poista

Lähetä kommentti