Viikko 22/2018 kuvin ja sanoin.! :)

Edellisestä viikokatsaus postauksesta onkin jo jokunen tovi aikaa, niin nyt onkin hyvä hetki tehdä uudelleen. :) Ajankohta onkin nyt touko-kesäkuun vaihde 28.5.-3.6.2018 ja kuvat saavat jälleen eniten puhua puolestaan, vaikka jonkin verran on myös tekstiäkin. Kuviin olen laittanut kuvauspäivän pienen tekstin kera. :)

28.5.2018
Pilvetön taivas, ja missään en nähnyt pilven haiventakaan kuvan oton hetkellä.

Viikko alkoi jälleen todella kauniissa säässä. Aurinko ja lämpö on niin ihanasti hellineet jo pidemmän aikaa. Vaikka nyt kuivuus, siitepölyt sun muut on alkaneet itseäni vaivaamaan ihan urakalla.

29.5.2018
Mansikan taimet jo kukassa. Joten ajan kanssa näkee, että millainen sato tuleekaan. :)

Ja muutenkaan meidän elämä ei nyt niin hirveän jännittävää ole, eli ei kyllä mitään ihmeellistä tapahdukkaan. Normaalia lapsiperheen elämää sellaisena kuin se yleensä vaan voikaan olla. Siksi ei kyllä silleen aina olekkaan mitään ihmeellistä kerrottavaa, mitä nyt toisinaan tulee pohdiskeltua syvällisemmin asioita. :)

29.5.2018
Esikoulun sisältö ja tavoitteet todistuksessa.


Eskarijuhla oli kaikin puolin tunteikas sekä ihanaa katsottavaa. Kevään kohokohta.!!! <3 Monella lähipiirissämme oli kyyneleet silmissä.

29.5.2018
Ilta päättyi itselläni Titanic leffan parissa.

Ilta-Sanomat

Kerran poistuin kotoa, matkalla maailman ympäri

Aika hyvin tulee luettua netin syövereistä matkailu aiheisia juttuja. Niin uutisten myötä, kuin blogeistakin. Monesti tuleekin itsekseen todettua, että onneksi haaveilu ja unelmointi on aina sallittu, jos itse ei aina pääsekkään lähtemään mihinkään.

30.5.2018
Maisema pieneltä maakunta matkailulta/kierrokselta.

30.5.2018
Pienesti picnicillä naapurikunnassa ystävättären kanssa. :)

30.5.2018
Kirkot ja kappelit on vain niin kauniita omalla tavallansa.

Lapsivapaata aikaa noin vuorokauden verran, ja tuli kyllä todella nautittua omasta ajasta. Mm geokätköilyä ja picnic hetki ystävättären kanssa. Oma aika tuli kyllä todella tarpeeseen, vaikka sinänsä olikin vähän orpo olo, kun lapsi ei pyörinytkään lähellä.

Mitä ruokaa kaupasta noin 1.60€.? (Lidl)

31.5.2018
Makaronilaatikko nakeilla ja kasviksilla (sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa).

Hyvä ja maistuva ruoka lämpilläkin keleillä tekee vaan niin hyvää. Ja makaronilaatikko on aina ollut meillä yksi takuu varma ruoka, joka aina tekee hyvin kauppansa. Ja koskaan mulla ei ole makaronilaatikko samanlainen, vaan on ns aina jollain lailla erilainen. Ja saa myös hyvin kasviksia upotettua sekaan ja tulee myös syötyä. :)

1.6.2018
Hiekkalaatikolla tulee toisinaan hienojakin kakkuja. :)

1.6.2018
Tummaksi taivas muuttuu, joten mahdollisesti sadetta ja ukkosta voisi tulla. Niin on ainakin luvattu.

Viikolla televisiosta katsotut elokuvat:

Maanantai 28.5.2018
Poliisiopisto 4 - Korttelipoliisit
Perjantai 1.6.2018
Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous
Lauantai 2.6.2018
Indiana Jones ja viimeinen ristiretki
Sunnuntai 3.6.2018
Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu

1.6.2018
Pieni pihamme kasvaa ja voi hyvin. :)

Muutenkin viikko on ollut omalla tavallansa täynnä tunteita monin tavoin. Enemmän kyllä positiivista, mutta on sitä jotain myös hiljaa itsekseenkin tullut funteerattua ns negatiivistakin. Ja muutenkin viikkoon on mahtunut ns kaikkea pientä ihanaa monin tavoin. :) Siksi sitä ehkä vähän toivookin hiljaa mielessään, että nämä ns viikkokatsaus postaukset kertoisivat vähän enemmän meidän normi arjesta.

2.6.2018
Leikkipuistossa on aina mukava käydä. :)

2.6.2018
Pantilliset pullot ja tölkit tulee kerättyä, jos vastaan tulee.

2.6.2018
Perunamuusi, jauhelihakastike tomaatilla sekä kesäkurpitsalla, pinaattilettuja ja puolikas keitetty kananmuna. Oli todella hyvää. :)


Vaikka omanlainen kirjoitus inspiraatio onkin ollut mukamas hukassa ym, niin kumminkin on aina jotain kirjoitettavaa. Ja kesällä on kyllä ainakin jokunen postaus jo tiedossa. :)

3.6.2018
Pilviä tulee toisinaan katseltua paljon, jos vaikka olisi kauniita muotoja ym.

Yle

Kyllä se on tullut huomattua, että hinnat nousee ruokakaupassakin salakavalasti. :( Ja sitä myöten tuet ei nouse ollenkaan. Ja ennen kuin kukaan kerkii sanomaan, että mee hyvä ihminen töihin, niin töitä kyllä tehdään noin 14h/kk. Yh vanhemmuus (ja erityislapsi) tuo ne omat haasteensa ja kaikki hommat ei vaan passaa. Ja se tuo oman lisänsä, kun on autoton ihminen joten julkisilla on päästävä.

3.6.2018
Toisinaan linnut on yllättävän rohkeita. Ovat välillä aika lähelläkin.

Omalla tavalla viikko on kumminkin ollut tapahtumarikas ja tunteikas monin tavoin. Toivonkin että tämä postaus on jollain lailla avannut meidän tavallista elämää, että minkälainen onkaan. Vaikka nyt osuikin kuun vaihteeseen ja oli muutenkin kaikkea erinlaista mitä ei normaalisti ole, mm kevätjuhlat ja lapsivapaa aika joka on itselleni todella harvinaista herkkua.

Kommentit

  1. Mukava ja monipuolinen viikko sinulla on ollut. Minulla oli töitä ja kevätjuhla, josta alkoi kesäloma. Nyt olen opiskelemassa puutarhuriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaihtelu toisinaan virkistää kummasti. :) Ja onnea sinulle opiskeluihin.! :)

      Poista

Lähetä kommentti