Ristikkolehdet, kun aloittelijana tökkää aika pian jos on liian vaikeita. Mikä ristikkolehti olisikaan hyvä aloittelijalle.!?

Ristikkolehdet on kyllä todella hyvää aivojumppaa. Ja on kyllä myös todella ihana saada toisinaan ihan miettiäkkin, että saisi oikein tehtyä.

Itse tykkää tehdä ns paljonkin kryptoja ja harvakseltaan tuleekin jokin krypto lehti ostettua.


Tavallaan tuleekin sitten melkein se "mutta", että mikä olisikaan hyvä ja sopiva ristikkolehti aloittelijalle, kun näyttää siltä että Lasten kirppu ristikkolehti on lopetettu. Tätä ristikkolehteä harvakseltaan/silloin tällöin tuli ostettua, ku osasin tehdä. Oli juuri sopivan haasteellinen itselleni. Nykyään kun lehden pitäisi todellakin olla helppo aloittelijalle (ja lehdet vastaukset ei saisi olla takana ollenkaan), jotta ns "tyyhmempikin" osaisi tehdä, ilman että tulisi tunnetta että en osaa.


Nyt onkin ollut itselläni melkein tenkkapoo kaupan lehti hyllyllä, että minkä ristikkolehden ostaisin, jota myös todella osaisin tehdä.

Tällä kertaa päädyin tähän Aurinkoinen ristikkolehteen. :)


Joten aikanaan sitten näkee, että miten meikäläisen käykään, kun alan tekemään. :)

Voinkin näin lopuksi todeta, etten vielä itsekkään todellakaan tiedä, että mikä ristikkolehti todella sopisi aloittelijalle. Jos on tietoa, niin saa todellakin kertoa ja myös ne omatkin kokemukset on tervetulleita. :)

Kommentit